Digitale diensten van de bib

Ook in tijden van Coronamaatregelen kan je terecht bij de bib. Met je Mijn Bibliotheek-profiel lees je digitale prentenboeken van Fundels met je kroost of blader je digitaal door de krant.

Je krijgt hieronder ook speciaal door de bib geselecteerde tips om online te lezen, luisteren en kijken via verschillende digitale kanalen.

Fundels - Digitale prentenboeken

Fundels

Bestaande prentenboeken komen tot leven op een interactieve manier voor kinderen tussen 3 en 7 jaar. Het digitale prentenboek omvat een animatie aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten. De prentenboeken zijn beschikbaar op Apple, Android en PC.

Hoe krijg je toegang tot de boekjes?

* Download de Fundels-app in Google Play of de App Store
* Meld je aan met je 'MijnBibliotheek'- profiel

Meer info op https://www.fundels.com/nl-be/prentenboeken/

Veel leesplezier!

Lees gratis digitale kranten met het Gopress Archief

Gopress-collage.png

Krijg snel en gratis toegang tot verschillende digitale publicaties, zoals De Standaard, Het Nieuwsblad, Knack, Humo, Wablieft, Metro en zelfs Franstalige kranten op bibliotheek.be/krantenarchief met artikels ouder dan 2 dagen.

Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bib*.

*Het archief is vrij toegankelijk t.e.m.19 april. Nadien kan je het Gopress Archief raadplegen door aan te melden met je Mijn Bibliotheek-profiel.

Doorzoek het krantenarchief

Lees-, kijk- en luistertips van de bib

Onderstaand cultuuraanbod kan je digitaal en meestal gratis gebruiken.